Retete nada si momeli

Învață cum sa iți faci acasă propriile rețete de nada si momeala pentru o partida de succes. Cauta reteta de nada potrivita pentru fiecare tip de peste.

Cauta in Retete nada si momeli

Nada mreana

toate acestea se amesteca intrun recipient apoi se formeaza bulgari de nada si se nadeste. Succes. ... mai mult

  • 09-03-2010
  • 5565
  • 0
  • 2

Boiles

Se amesteca bine: 2/4 pesmet, 1/4 malai cernut, 1/4 fulgi de ovaz. Se bat 12 oua la 500g compozitie, se toarna intr-un vas dupa care framantam bine pana omogenizam. Modelam cu mana bile de 1-2 cm diametru, si apoi le punem intr-o plasa de sarma si le introducem in apa clocotita. Le lasam la fiert pana se ridica la suprafata, le scoatem, le punem la scurs pe o carpa uscata, dupa care le punem la rece. Se amesteca: 15% faina de soia, 10% alune prajite macinate fin, 25% gris, 25% malai, 20% lapte p ... mai mult

  • 11-03-2010
  • 1641
  • 0
  • 2

Momeala

se pune apa la fiert si cand da in clocot se adauga cate putin faina de malai amestecata cu faina de grau pana cand pasta formata este destul de intarita,se adauga scortisoara si se amesteca permanent,zaharul pentru umiditate si mierea de albine pentru gust.eu am incercat aceasta reteta si da rezultate destul de bune. ... mai mult

  • 18-03-2010
  • 3077
  • 0
  • 2

Nada mreana

Intrun recipient mai mare se pun toate ingredientele de mai sus si se amesteca bine, apoi se fac cocoloase mari ca pumnul si se nadeste. Se pot adauga si atractanti , eu am folosit aptactant mai mult pentru mreana , adica cu gust de cascaval. ... mai mult

  • 18-03-2010
  • 6024
  • 0
  • 2

Nada caras

se pune apa la fiert si cand incepe sa fiarba se adauga boabele de porumb si grau,se fierb pana se inmoaie si se adauga semintele de canepa care au fost prajite in prealabil. ... mai mult

  • 04-04-2010
  • 6076
  • 0
  • 2

Boabede porumb in suc propriu

se pune apa la fiert si se adauga boabele de porumb si se fierb in jur de 15 minute.se lasa la racit dar la soare sa fermenteze se poate adauga diferite arome dar cea mai buna pare sa fie de capsuni.dupa 2 saptamani se poate momi cu ele .din cauza mirosului neplacutin urma fermantatiei este o delicatesa pentru crap si amur.trebuie incercata. ... mai mult

  • 06-04-2010
  • 3981
  • 0
  • 2

nada de crap

Sensansul 3000 se amesteca intr-o galeata mare cu hemply CRAP ,APOI treptat punem cate putin din fiecare aditiv inclusiv apa pana se amsteca bine si se omogenizeaza. ... mai mult

  • 30-04-2010
  • 3122
  • 0
  • 2

Nada

se amesteca intr-o galeata mixul apoi se amesteca si celelalte ingrediente pe rand. ... mai mult

  • 04-05-2010
  • 2187
  • 0
  • 2

Mamaliga pentru carlig

Acest tip de mamaliga se prepara fara fierbere.Se bat ouale intr-un vas.Se adauga faina de malai, si se amesteca bine pana ajunge o pasta consistenta.Se pun 1-2 plicuri de zahar vanilat.Este recomandat si putin ulei de floarea-soarelui pentru ca mamaliga sa nu fie lipicioasa si sa fie mai atractiva. ... mai mult

  • 17-05-2010
  • 5304
  • 0
  • 2

Nada crap si caras

se face mamaliga ca pentru momitor, se lasa sa se raceasca si se amesteca cu celelalte ingrediente. daca mai e nevoie adaugam putina apa. este o nada ideala de pus pe momitor dar merge si pe arici. ... mai mult

  • 30-05-2010
  • 4163
  • 0
  • 2

Nada pentru caras si crap

se fierbe graul cu porumbul pana incepe sa se inmoaie.zeama se scurge dar nu se arunca. dupa care se adauga si restul de ingrediente si se amesteca intr-o galeata si se completeaa cu zeama de la fiert atat cat sa nu fie nici prea moale nici tare. se foloseste in special pentru pat de nada. ... mai mult

  • 01-06-2010
  • 7198
  • 0
  • 2

Nada pentru caras si albitura

se amesteca bine toate produsele pana se incheaga. daca mai e nevoie sa adauga apa fiarta sau de la locul de pescuit. este o nada potrivita pentru pestii mai mici caras si albitura dar merge si la crap. ... mai mult

  • 03-06-2010
  • 7755
  • 0
  • 2

Nada pentru momitor

se amesteca toate ingredientele dar nu puneti apa de la robinet doar apa din lac. trebuie tinut la umbra dupa ce a fost preparat. dupa ce se pune pe momitor puneti pe el si niste lapte praf dar nu este obligatoriu. FIR INTINS!!! ... mai mult

  • 20-06-2010
  • 8319
  • 0
  • 2

Nada eficienta cea mai buna

amestecati ingredientele pana se face o nada consistenta si daca e nevoie mai adaugati ulei ... mai mult

  • 01-07-2010
  • 6755
  • 0
  • 2

Nada pt caras

Se amesteca ingredientele si se adauga apa pana se pot face cocoloase.Se poate nadi cu catapulta, dar se poate folosi si pe momitor. Da rezultate bune mai ales la caras. ... mai mult

  • 31-07-2010
  • 12040
  • 0
  • 2

Nada pe baza de cartofi

cartofii taiati cubulete de 1-2 cm, iar un aditiv care ar merge bine este aromix-ul pentru crap Sensas la aceasta nada pescuiti cu boilies, cartof si cu porumb. Aceasta reteta nu este a mea dar am vazut-o, mi s-a parut interesanta si mi-am zis ca tre' sa o dau si aici ... mai mult

  • 03-02-2011
  • 7344
  • 0
  • 2

Cea mai buna nada pentru apa curgatoare

Se face mamaliga , dupa aceea se adauga budinca(tine bine legata mamaliga), faina de sange si de oase (au un miros tare ciudat si sunt unsuroase le place la pesti)si la final dupa ce e rece se pune atractantul de cascaval. NOTA: dupa ce se pune pe momitor nada , daca aveti un spray atractant de cascaval puteti sa pulverizati bulgarele de nada. NOTA2: pentru mreana pe carlig se pune cascaval(se lasa la soare sa se uste un pic sa fie mai tare si sa se imputeasca un pic) Fir intins ... mai mult

  • 04-06-2011
  • 31485
  • 0
  • 2

Nada crap primavara

Canepa se pune jumatate pisata si jumatate fiarta. Se amesteca cu apa din balta pana devine pasta sa poata sta pe momitor. Se sfarama f repede in apa. Rezultate senzationale in lunile aprilie,mai 2011. 80KG Crap in 3 partide de 12h. Crap intre 2 si 6kg pe balti private. ... mai mult

  • 20-04-2016
  • 11497
  • 0
  • 2