Retete nada si momeli

Învață cum sa iți faci acasă propriile rețete de nada si momeala pentru o partida de succes. Cauta reteta de nada potrivita pentru fiecare tip de peste.

Cauta in Retete nada si momeli

nada caras

uruiala de porumb se pune intr-o galeata mare si se amesteca cu srotul apoi punem cate putina apa treptat. ... mai mult

  • 28-04-2010
  • 2404
  • 0
  • 0

Momeala concentrata

Toate ingredientele sant macinate,mai putin boabele de porumb,care de preferinta ar trebui sa fie intregi ,si se adauga cu continutul lichid di cutie,peste celelalta ingrediente,apoi le amestecam mai cu atentie ,ca perumbul sa nu de farmiteze prea tare,si complectand apa pana se obtine o pasta mai tare,dupa preferinta fiecarui pescar in functie de utilizari. ... mai mult

  • 28-04-2010
  • 3524
  • 0
  • 0

mamaliga

malaiul se da prima data printr-o masian de facut cafea pwentru a iesii foarte fin apoi se pune la fiert pentru mamaliga,treptat se pune zaharul vanilat apoi o aroma anume si catre final canepa alba o gasiti la magazinele de pescuit cred ca a aparut,si amestecati este foarte eficienta exact ca o mamaliga numai ca are asta inauntru care face diferenta. ... mai mult

  • 28-04-2010
  • 2738
  • 0
  • 0

Nada caras

este o nada fffoarte simpla in special pentru pescarul de rand ,nu pentru pescarul de crap sau altceva,ia o bucata de mamaliga si o farama apoi o amesteca cu viermusi si o arunca in apa. ... mai mult

  • 28-04-2010
  • 1913
  • 0
  • 1

Nada zel-crap

mixul este o amestecatura de mai multe ingrediente care amestecate dau un alt gust,se amesteca in galeata cu faina de peste,apoi apa si laptele de porumb se pun treptat pana se omogenizeaza bine si se poate runca cu racheta. ... mai mult

  • 28-04-2010
  • 1741
  • 0
  • 0

Nada pentru momit

MENTIONEZ CA INGREDIENTELE SANT MACINATE,SE AMESTECA IN ORDINEA DE MAI SUS ,SI DUPA OMOGENIZARE SA ADAUGA APA,DE RAU,IN ZONA UNDE FACEM PARTIDA DE PESCUIT,MAI PUTIN ESENTA SE ADAUGA LA SFARSIT. ... mai mult

  • 28-04-2010
  • 3213
  • 0
  • 0

Nada f.

este o nada rapida care se prepara pe balta se pune intr-o galeata mare mixul apoi se amesteca cu apa si cu aromaiar ultima data viermusii ... mai mult

  • 27-04-2010
  • 1610
  • 0
  • 0

Nada +

intr-o galeata se amesteca crap xz 3 kg si se amesteca cu faina de peste,apa se amesteca cu aroma de vanilie apoi se amesteca cucompozitia uscata. ... mai mult

  • 27-04-2010
  • 2107
  • 0
  • 0

Nada pentru crap

ingredientele se amesteca,si se pun intr-un vas cu apa clocotita,si se lasa la fiert pana se obtine un aluat mai tare,si folosit in maxim trei zile ,ferit de razele de soare ,pentru a nu se acri. se poate folosi imediat ce a fost preparata nada. ... mai mult

  • 27-04-2010
  • 2329
  • 0
  • 1

Momeala crap

5 kg de porumb, aroma (preferabil fructe/dulce) in functie de dozajul recomandat de producator, eu folosesc august sau crapi mofturosi de la carp trend dar poate fi orice aroma, 700g de melasa, o lingurita de sare, aminoacizi (amino capsuni, 60g), atractant dulce (amino attract sweet) de la carp trend, spirulina 10 mg.este o reteta foarte buna care in perioada verii da rezultate destul de bune ... mai mult

  • 26-04-2010
  • 3255
  • 0
  • 0

Momeala somn,mreana

Este una din momelile preferate ale somnului, se gaseste de regula in zonele in care se afla si rama neagra de mal si in zone cu reziduuri animaliere. Se recolteaza cel mai bine primavara in lunile aprilie-mai si toamna in lunile septembrie-octombrie. Multi pescari le cresc pana toamna tarziu in cutii speciale. Coropisnitele trebuie pastrate independent deoarece se omoara intre ele. Poate fi prinsa in carlig in doua moduri: 1. Se trece carligul prin platosa superioara situata deasupra capului ... mai mult

  • 26-04-2010
  • 10961
  • 0
  • 0

Nada crap cu lapte porumb

intr-o galeata mare se pune o punga de pro crap amestecata cu faina de peste ,laptele de porumb si aroma se pune in apa apoi treptat in mix amestecandu-se bine bine. ... mai mult

  • 26-04-2010
  • 2598
  • 0
  • 0

Mamaliga cu vanilie

Se pune 500 ml apa in 400 g de malai, doua esente de vanilie, se lasa la fiert 10 min. dupa care se scoate compozitia, se introduce intr-o fasa, se baga din nou in apa fierbinte si se lasa sa fiarba 1/2 ora. Fir intins. ... mai mult

  • 25-04-2010
  • 2362
  • 0
  • 0

Nada crap spirit

crap piritul se pune intr-o galeata si se amesteca cu apa si aroma de anason pana cand se omogenizeaza si sunt perfecte de aruncat cu parasuta. ... mai mult

  • 25-04-2010
  • 1273
  • 0
  • 0

Nada cu anson

intr-o galeata mai mare se pune mixul cu putina apa,apoi se adauga oul cu laptele de poprumb si aroma de anason,se amesteca usor,fara graba pana compozitia va prinde forma aleasa de voi. ... mai mult

  • 25-04-2010
  • 2361
  • 0
  • 0

Nada cu lapte de porumb

malaiul ,tipic romanesc se fierbe cam o jumatatre de ora adaugandu-se treptat aroma preferata de voi si cate putin lapte de porumb, din cand in cand se mai pune cate putine boabe fierte si presate ,este o nada ieftina,pentru pescarii mai modesti. ... mai mult

  • 25-04-2010
  • 1379
  • 0
  • 0

Boilies

Am bagat grisul, faina de soia, faina de porumb, mancarea de canari si laptele praf intr-o punga, dupa care am scuturat bine de tot, pentru ca toate ingredientele sa se amestece bine. Am spart ouale si am adaugat ca si aroma praful de scortisoara (scortisoara am pisat-o bine de tot inainte de folosire). Dupa ce am pus intr-un castron ouale si scortisoara, le-am batut pana au devenit spuma. Am adaugati mixul de fainuri si prin framantare a rezultat un aluat consistent. Urmeaza 5 minute de pau ... mai mult

  • 25-04-2010
  • 2019
  • 0
  • 0

Cartoful in nada

Cartoful fiert si pus pe carlig se desface in gura pestelui permitand inteparea. Atunci cand vrem sa aruncam departe vom folosi cartoful crud pe care il prindem in carlig ca o biluta BOUILLETTE in montaj"fir de par". Cartoful crud nu este toxic pentru crap. Cartoful trebuie indulcit si de aceea il vom taia in bucati mici (cuburi, bilute) pe care le introducem intr-o cutie de plastic inchisa ermetic nu inainte de a-i acoperi cu zahar pudra. Se lasa astfel 12 ore la temperatura camerei, dupa ca ... mai mult

  • 25-04-2010
  • 3051
  • 0
  • 0