Retete nada si momeli

Învață cum sa iți faci acasă propriile rețete de nada si momeala pentru o partida de succes. Cauta reteta de nada potrivita pentru fiecare tip de peste.

Cauta in Retete nada si momeli

Nada crap dunare

o nada la crap cu rezultate buna si la dunare. Se fierb la foc mic cu cel mult o lingurita de miere de albine (nimic altceva).cind incepe sa fiarba se mesteca aprox juma de ora, dupa care se rastoarna.dupa ce s-a racit cit sa poata fi manevrata cu mina se omogenizeaza bine(se face unul sau mai multi bulgari)care se pun ulterior la presat intre doua funduri de lemn.dupa ce s-au racit complet(citeva ore-o noapte), discurile astfel formate se pun intr-un tifon sau ciorap de dama si s ... mai mult

  • 07-03-2010
  • 2765
  • 0
  • 0

Nada mreana

Doua feli de paine se rup marunt intrun vas peste care se adauga laptele apoi porumbul fiert, canepa fiarta, cascavalul, vanilia si viermi fierti. toate acestea se amesteca bine iar la sfrsit se adauga putin pamant de musunoi si se nadeste direct ... mai mult

  • 07-03-2010
  • 2978
  • 0
  • 0

Boilies casa

Este intradevar o reteta cam scumpa dar merita.Incercatio,este beton. Sosul de soia se gaseste prin magazinele mari.Cautati sos de soia Picant.FIR INTINS.....SI LA MAI MULTI CRAPI ... mai mult

  • 07-03-2010
  • 2965
  • 0
  • 1

Nada oblete - rosioara

Malaiul, pesmetul si faina se amesteca bine cu lapte pana se obtine o pasta mai vartoasa care o dam la fiert 10 min. Apoi dupa fierbere se amesteca cu srotul de floarea soarelui si cu esenta de rom. Apoi se nadeste. Succes ... mai mult

  • 07-03-2010
  • 1928
  • 0
  • 0

Nada oblete

Semintele de canepa se prajesc si se macina. Intrun vas se rup marunt 2-3 feli de paine peste care se toarna laptele si se lasa 2 min. dupa care se adauga in vas malaiul, faina obt. din canepa si esenta si se amesteca bine pana se obtine o pasta cu care nadim ... mai mult

  • 07-03-2010
  • 1196
  • 0
  • 0

Nada crap

se pune apa la fiert cu putin delicat,apoi se adauga amestecul si se amesteca pana se leaga ... mai mult

  • 07-03-2010
  • 1899
  • 0
  • 0

Nada crap

Se framanta malaiul cu faina intrun bol cu 300 ml lapte, apoi se pune si aroma, dupa aceea se pune toata compozitia la fiert 10 minute. ... mai mult

  • 07-03-2010
  • 1251
  • 0
  • 0

Nada caras

graul si ovazul l-am fiert separat si dupa aceea am scurs apa, canepa a fost fiarta in apa mai multa,dupa fierberea ei am adaugat in aceeasi apa graul si ovazul fiert plus o punga de 500 g de porumb congelat. momeala de pe carlig a constat din aceleasi boabe de porumb din nada, ... mai mult

  • 07-03-2010
  • 1586
  • 0
  • 0

Nada caras

Se amesteca toate componentele cu apa din balta pana iasa o compozitie ca o plastelina,incat sa poti face bulgari. Atentie bulgari sa fie mai moi pt o desfacere mai rapida ... mai mult

  • 07-03-2010
  • 2320
  • 0
  • 0

Nada simpla

Se fierbe arpacasul intrun recipient, iar in apa in care acesta fierbe se adauga esenta de rom sau vanilie. Semintele de canepa se prajesc si se macina. Intr-un alt recipient fierbem orezul. Faina rezultata din canepa se amesteca cu malaiul si faina alba intr-un recipient uscat, peste care se adauga apoi putin din arpacasul fiert si orezul fiert tot, restul arpacasului pastrandul drept momeala, apoi se adauga apa, in care a fiert arpacasul sau orezul de preferinta, pana se obtine un amestec bun ... mai mult

  • 06-03-2010
  • 2976
  • 0
  • 0

Mamaliga pt carlig si naditor

Se amesteca faina de malai cu faina de grau. Se adauga apa pana cand se pot face cocoloase de marimea unui ou. Intr-o oala se pune apa la fiert iar cand da in clocot se pun bilele de mamaliga. Dupa aproximativ 30 min se scot, se lasa la racit, apoi se dau prin masina de tocat. La final se adauga halvaua si se framanta bine. Nada se poate folosi in carlig sau naditor. Fir intins! ... mai mult

  • 05-03-2010
  • 2779
  • 0
  • 4

Mamaliga caras

Faina de malai - 2-3 cani de ceai data prin sita; Faina alba - 1 cana (pentru intarirea continutului); Usturoi - 2-3 catei (pentru aroma); Se incalzeste apa calda intr-un vas separat timp de 5-6 min. Intre timp amestecam faina de malai cu faina alba iar dupa aceea cu apa calda. Continutul se amesteca pana se ingroasa. Apoi se framanta bine pana incepe sa se intareasca putin. Se formeaza bucati cat degetul aratator (in forma de nutli) dupa care se pun intr-un alt vas de 5-6 ... mai mult

  • 03-03-2010
  • 6750
  • 0
  • 0

Nada cteno 2

1 kg porumb uscat 1 kg grau 0,5 kg boabe soia 0,5 kg seminte pasari 1 kg mazare la conserva 0,5 kg srot ... mai mult

  • 03-03-2010
  • 2931
  • 0
  • 1

Nada cteno

300 - gr arpacas 400 - gr porumb uscat 200 - gr mazare din conserva 100 - gr seminte pasari ... mai mult

  • 03-03-2010
  • 2415
  • 0
  • 0

Nada caras

1 kg grau 1 kg ovaz 0,5 kg porumb la conserva 1 kg seminte pasarele inmuiate ... mai mult

  • 03-03-2010
  • 1354
  • 0
  • 0

Reteta caras,crap

2kg porumb uscat, 1 kg grau, 1/2 kg boabe soia, 1 kg seminte canepa, 1/2 kg seminte canari sau pasari mici, 1 kg mazare la conserva, cate 1/2 kg din urmatoarele: srot, malai,faina, apoi un plic lapte praf (cred ca are 400-500 grame) din cel ieftin, un pachet pesmet si unul de gris, 300-400 grame piper pisat, 300-400 grame boia iute, 1 kg zahar, 5-6 oua. Se fierb boabele separat, cele de canepa se fierb pana pleznesc. Se lasa la racit apoi se scurg de apa si se amesteca. Prafurile s ... mai mult

  • 03-03-2010
  • 1689
  • 0
  • 0

Nada crap,caras

grau - 1 kg ovaz - 1 kg porumb congelat - 0.5 kg canepa - 1 kg - graul si ovazul se fierb separat si dupa aceea se scurge apa, - canepa a fost fiarta in apa mai multa,dupa fierberea ei am adaugat in aceeasi apa graul si ovazul fiert plus o punga de 500 g de porumb congelat. - momeala de pe carlig a constat din aceleasi boabe de porumb din nada, - am pescuit la shefield la cca 15 - 20 m de mal,nadirea fiind facuta cu prastia. ... mai mult

  • 03-03-2010
  • 1780
  • 0
  • 0

Reteta boilies 3

faina alba 250 gr cereale pentru sugari 250 gr gris 50 gr pesmet 50 gr mancare uscata pisici 250 gr seminte pentru pasari 100 gr proteina lactica 50 gr ... mai mult

  • 03-03-2010
  • 1313
  • 0
  • 0