Retete de nada pentru Caras

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Caras. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Caras

Mamaliga praf

Se amesteca intr-un vas faina de malai si faina alba. Se adauga putina apa calda , drojdia de bere dizolvata in apa,se amesteca bine si se lasa la dospit 2 ore la cald.Se fac chifle care se coc la cuptor pana se rumenesc.Dupa racire se cojesc si se taie miezul in felii care se usuca bine la o sursa moderata de caldura.Uscate,se rup in bucati si se macina in rasnita.Se trec prin sita fina si se macina ce a mai ramas pe sita.Praful de mamaliga obtinut se poate pastra timp nelimitat in pungi de pla ... mai mult

  • 08-04-2010
  • 4874
  • 0
  • 0

Rama de gunoi . viermusi , rama alba

Se ia una bucat de rama si se planteaza pe carlig a[oi se inteapa u virmus colorat de obicei eu folosesc viermusi colorati in tosu , apoi apoi rama alba si daca mai avem inca un vermus colorat . Veti vedea ca nimic nu este mai important si se adeveresta , pentru peste decat acesti vermusi colorati . Dar asa de bine si rama de orice culoare este bine venita . Incercati domnilor nimic nu va opreste , peste si-a schimbat obiceiurile . Fir intins ! ... mai mult

  • 23-01-2010
  • 4786
  • 0
  • 2

Nada

se ia bird food-ul ,semintele de canepa si de anason si se dau prin masina de rasnit cafea. se adauga restul de ingrediente intr-o galeata si se amesteca bine adaugand apa fiarta si racita. pentru a face mai multa nada se respescta proportiile. este o nada ideala pentru pescuit la feeder dar si pentru stationar. este o nada de efect in pescuitul la pestii pasnici ( mreana, crap, caras, cteno, salonta etc...) ... mai mult

  • 31-05-2010
  • 4762
  • 0
  • 0

Votati-o

amestecati tot.votati-o ca de nu va sparg ... mai mult

  • 01-07-2010
  • 4686
  • 0
  • 4

Mamaliga cu budinca

Se pune un vas cu apa la fiert.Intre timp intr'un vas separat se pune faina de malai si se amesteca cu faina alba si cu un pic de apa pana se tine.Apoi pasta (faina alba si de malai amestecate)se face sub forma de cocolosi si se baga in apa fierbinte pana si se lasa pana se ridica la suprafata . Dupa ce ai facut asta cu toti bulgari se iau se sfarama si se pune budinca si aromantii si se amesteca ft bine . (Pt scobar recomand caramelul pt mine a dat cel mai bine rezultate) FIR INTINS !!! ... mai mult

  • 25-02-2008
  • 4638
  • 0
  • 4

Mamaliga cu arpagic si porumb

se fierb porumbul si arpacasul in apa cu esenta de capsuni pana se inmoaie.se separa porumbul si arpagicul si in apa ramasa se face mamaliga. la sfarsit se omogenizeaza totul.se foloseste ca nada sau pe bomba sau arc.Fir intins! ... mai mult

  • 27-09-2008
  • 4621
  • 0
  • 3

Mamaliga cu paste fainoase

Se parpara o mamaliga. Se fierb pastele pana se fac terci. Cand sunt gata fierte se amesteca impreuna cu mamaliga si se adauga ouale. Rezulta un aluat lipicis. Se poate indulci cu arome sau miere. ... mai mult

  • 30-01-2008
  • 4457
  • 0
  • 1

Mamaliga cu capsuni

clasica mamaliga se poate combina in mii de feluri cu mii de arome,atractanti,dar cel mai bine si mai indicat ar fi cu atome naturale.Una dintre cele mai bune combinatii pe care am facut-o si am avut rezultate este cea cu ceaiuri de capsuni sau fragute.Se framanta bine mamaliga,se ia masura dorita,se lateste apoi se pune peste ceaiul din pliculetele de ceai,la 3-400 grame eu pun 6-7 pliculete,se amesteca bine,se lasa in repaus 10-15 minute,se framanta iar pana devine rosie,e gata de pescuit ... mai mult

  • 16-12-2007
  • 4443
  • 0
  • 1

Nada pt caras si crap

Ingrediente: 200-250 grame paine (difera in functie de cantitatea de momeala dorita), apa, esenta de rom, cacao. Mod de preparare: Se inmoaie painea intr-o cantitate mica de apa, se framanta si in acelasi timp se adauga cacao si esenta de rom pana cand compozitia devine asemanatoare plastelinei. Este o nada excelenta pentru oblete, se poate utiliza si la caras sau crap, insa nu vor fi aceleasi rezultate. ... mai mult

  • 11-11-2008
  • 4413
  • 0
  • 2

Mamaliga cu turta dulce

se pune apa la fiert.se amesteca malaiul,faina alba si turta dulce data prin razatoare fina;cand fierbe apa,se pune3/4 din amestecul rezultat,se lasa la fiert la foc mic cca20 min,se amesteca bine si se inglobeaza si 1/3 din cantitatea ramasa,dupa care se preseaza bine si se rastoarna pe un blat de lemn.se foloseste ca gogolos sau patrat la arici sau bombe pt ape curgatoare ... mai mult

  • 12-08-2008
  • 4391
  • 0
  • 1

Nada universala

Se pune malaiul de porumb la fiert vreo 20-30 minute si se face o mamaliga vartoasa.Porumbul,care a stat in prealabil vreo 24-36 ore la inmuiat se pune peste aceasta mamaliga,se adauga si painea care trebuie putin inmuiata inainte,srotul de floare si zaharul vanilat,la care putem sa adaugam si ceva arome dupa preferinta.Se amesteca bine pana obtinem o pasta.Ajunsi la locul de pescuit,vom mai adauga apa din balta atat cat este necesar pentru a face niste bulgari de marimea unei mingi de tenis,car ... mai mult

  • 16-12-2009
  • 4326
  • 0
  • 0

Nada complexa

Se amesteca toate boabele si apoi se dau la rasnita sau se macina . Se otine un fel de faina colorata si frumos mirositoare . Cand se ajunge la malul ape se inmoaie si se nadeste prin aruncare bulgari . Este foarte cautata si apreciata de pesti . eu o folosesc cu rezultate foarte bune in nadirea carasului si platicii dar si a crapului . Fir intins ! ... mai mult

  • 25-01-2010
  • 4323
  • 0
  • 2

Nada dulce

Se amesteca toate ingredientele pana dau o pasta gumata. Fir Intins! ... mai mult

  • 27-02-2008
  • 4307
  • 0
  • 2

Nada crap, caras, ctono si salonta

se fierb bine cartofii se curata de coaja si se amesteca intr-o galeata impreuna cu celelalte. se pune adaos de apa fiarta sau de la locul de pescuit. este o nada ideala pentru momitor si pentru paturi de nada. se pot face bulgari si nadi si cu catapulta. ... mai mult

  • 31-05-2010
  • 4233
  • 0
  • 0

Nada pentru caras,crap

aceatsa nada este in special pentru pescuitul la match,este o nada pe care pescarii profesionisti o fiolosesc cu desavarsire ... mai mult

  • 19-05-2010
  • 4200
  • 0
  • 1

Porumb de floricele conservat

Pentru aceasta reteta avem nevoie de o oala de fiert sub presiune.In aceasta oala punem porumbul impreuna cu zaharul ,peste care vom adauga apa atat cat sa-l acopere.Daca oala este mai mica, putem imparti aceste ingrediente in doua.Obligatoriu se va da oala la foc mic, si se va lasa sa fiarba aproximativ 45 minute.Aromele le puteti pune si inainte si dupa ce s-a fiert porumbul.Eu prefer sa-l adaug dupa.Pe montura dumneavoastra puteti combina:adica sa puneti doua boabe de porumb,una rosie si una ... mai mult

  • 16-12-2009
  • 4186
  • 0
  • 1

Mamaliga eficace

se pune apa la fiert cu un praf de malai,cand clocoteste se introduce sofranul zaharul vanilat se lasa putin si se da la foc mic,se pune malaiul cate putin cand se ingroasa se pune praful de soia si faiana se amesteca pana se leaga bine,dupa 5 min se da jos si se baga intr-un ciorap,se bate ciorapul pana iese toata apa si se scoate,se lasa la aer invelita intr-o carpa fina,eu am avut rezultate bune,fir intins ... mai mult

  • 08-03-2010
  • 4172
  • 0
  • 0

Nada crap si caras

se face mamaliga ca pentru momitor, se lasa sa se raceasca si se amesteca cu celelalte ingrediente. daca mai e nevoie adaugam putina apa. este o nada ideala de pus pe momitor dar merge si pe arici. ... mai mult

  • 30-05-2010
  • 4163
  • 0
  • 2